Nový specialista v Black Ops 3 zatopí na bojišti
Novinka Nový specialista v Black Ops 3 zatopí na bojišti

Nový specialista v Black Ops 3 zatopí na bojišti

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

12

Páteční večerní stream přinesl ovoce v podobě mnoha informací o hře více hráčů.

Reklama

Včera večer proběhl stream Treyarchu, ve kterém vývojáři odhalili několik novinek nadcházejícího Call of Duty. Na paškál si vzali hru více hráčů a představili světu devátého a zároveň i posledního specialistu, novou mapu a několik funkcí.

Poslední specialista, který se ve hře objeví, se jmenuje Firebreak a je připraven nepřátelům na bojišti zatopit. A to přímo doslova. Jeho speciální zbraní je nebezpečný plamenomet Purifier a jeho schopností je zase Heat Wave. Po aktivaci schopnosti budou všichni blízcí nepřátelé na určitou dobu omráčeni. O tomto specialistovi se diskutovalo už měsíc zpátky díky důkazům nalezeným v souborech hry během beta testu.

Treyarch se s námi podělil i o novou mapu, Redwood. Mapa je zasazena do vysokého lesa kdesi v Kalifornii. Dle slov vývojářů je toto mapa pro všechny typy bojů. I zde dojde k přestřelkám pod hladinou. Podle Dana Buntinga pomáhalo s vývojem mapy externí studio Raven Software.

Do hry se vrací oblíbený Theater mód, který bude větší a svobodnější než jeho předchůdce z druhého Black Ops. Opět je zde možnost si zahrát proti botům v soukromém zápase. Od nynějška také víme, že v offline režimu bude split-screen podporovat až čtyři hráče, zatímco v online módu pouze dva.

David Vonderhaar se navíc během streamu zmínil i o tom, že si hráči mohou zvolit taunty pro svoje postavy. Čekají nás tak gesta vyjadřující různé pozdravy, pochvaly, vytahování se z vítězství atd.

Nakonec zde máme pokračování video série seznamující hráče s funkcí CyberCore. Po středečním chaosu přichází na řadu kontrola. Video ukazuje jak lehké je hacknout nepřátelské roboty a obrátit je proti jejich spojencům. CyberCore je dostupný pouze pro příběhovou část hry. A tu budou mít jen PC, PS4 a Xbox One verze. PS3 a Xbox 360 majitelé se musejí spokojit jen s multiplayerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama