Nový Stronghold bude oznámen na E3
Stronghold Novinka Nový Stronghold bude oznámen na E3

Nový Stronghold bude oznámen na E3

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC

Půjde o jiný díl.

Reklama

Britské studio Firefly Studios potěšilo všechny fanoušky série Stronghold, když oznámilo, že nový díl této strategie bude odhalen na E3. Do oznámení v Los Angeles tak zbývá méně než měsíc a my víme, že nepůjde o Stronghold 4, ale o nový spin-off podobě jako úspěšný Crusader. Navzdory tomu je tenhle Stronghold považován za velký díl a pochlubí se novým zasazením. Přesto se vrátí některé oblíbení herní funkce a staré jednotky.

Na E3 se s hrou seznámíme a měli bychom vidět i první gameplay záběry. Zatím nám musí stačit, že takzvaný Stronghold Next nevyjde exkluzivně na Epic Games Store. Hra bude dostupná na Steamu z důvodu toho, že platformu od Valve využívá mnoho fanoušků série. Vývojáři chtějí i lepší multiplayer, který jim umožní infrastruktura Steamu společně s achievementy.

Připomeňme si, že o Stronghold Next víme již od roku 2015 a všichni fanoušci očekávají, co nám Firefly Studios nabídnou. Dozvíme se to ve dnech od 9. do 13. června. Já osobně bych to viděl na PC Gaming Show, jež se koná 10. června od 19:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama