Nový teaser trailer na Black Ops 3 představuje hrozbu futuristické technologie
Novinka Nový teaser trailer na Black Ops 3 představuje hrozbu futuristické technologie

Nový teaser trailer na Black Ops 3 představuje hrozbu futuristické technologie

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

42

V novém traileru zvaném Ember zjistíme, jaký bude technologický pokrok v příštích padesáti letech. <strong>Aktualizováno o reakci tvůrců Deus Ex.</strong>

Reklama

(Původně vydáno: 19:58) Před chvílí nahrál Activison na oficiální Youtube kanál Call of Duty nový teaser s názvem Ember, který se vztahuje k Black Ops III. Dozvíme se v něm, jaká rizika skrývá technologie budoucnosti. Uvidíme a uslyšíme o implantátech, robotických končetinách a rizicích, která s sebou nesou. I přesto, že to ještě není černé na bílém, to vypadá, že v letošním Call of Duty vynecháme exo-skelety a vrhneme se do akce s robotickými částmi těla a mikročipy v mozku (Deus Ex?). Plnou pravdu se však dozvíme až v neděli 26. dubna, kdy dojde k plnému odhalení. O futuristickém zasazení nového dílu samozřejmě už není pochyb a přesně zasazení hry je, jak to tak vypadá, rok 2065.

Zároveň s tím však přišla i spekulace ohledně letošního představování hry. Vypadá to, že letošní prezentaci hry na E3 by mohla mít Sony, ne Microsoft, který hru na E3 doposud prezentoval. Napovídá tomu předčasné vypuštění prvního teaseru na kanálu PlayStation. Pokud by tomu tak bylo, pravděpodobně by skončila partnerská smlouva mezi Microsoftem a Activisionem, a to by značilo i konec časové exkluzivity DLC pro Xbox.

Aktualizace: Při sledování videa vás určitě trkla podobnost se sérií Deus Ex. Člověk by řekl, že vývojáři ze studia Eidos Montreal budou nad očividně shodným tématem prskat nebo někde v tichosti brousit nože a zápěstní čepele Adama Jensena. Soudě dle Twitteru se ale zdá, že to berou s humorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama