Nový tématický seriál k podopoře Dragon Age 2
Blogy čtenářů Článek Nový tématický seriál k podopoře Dragon Age 2

Nový tématický seriál k podopoře Dragon Age 2

Playman ...

Playman ...

Felicia Day. Předpokládám, že při vyslovení tohoto jména je již každému jasné o co půjde. Připravuje se nový, ještě k tomu tématicky zaměřený…

Reklama

Felicia Day. Předpokládám, že při vyslovení tohoto jména je již každému jasné o co půjde. Připravuje se nový, ještě k tomu tématicky zaměřený WEBSERIÁL ve spolupráci s BioWare a EA! Řekl bych, že podobné projekty nemáme možnost vidět každý den, ještě k tomu s podporou videoherní společnosti, proto je pozornost jistě na místě, už sama hra si ji jistě zaslouží, proto vzniká tento webseriál. Felicia Day(Wiki,Twitter bude o ní řeč později), která se také sama zhostí role elfí vražedkyně jménem Tallis.

 

Tallis

Ta se v příběhu vypraví na quest s cílem zabít šíleného kouzelníka a po cestě si najde několik přátel, ačkoliv získat jejich důvěru nebude snadné.

"Tallis svoji misi nemůže splnit sama, takže je k hledání kolegů odsouzená. Úspěch či případný neúspěch mise by měl dalekosáhlé důsledky na její budoucnost i svobodu," řekla Day.

 

A co na to sami BioWare?

Greg Zeschuk se omezil na klasickou větu všech tiskových zpráv, tedy že je touto příležitostí nadšený a vskutku se těší na spolupráci s někým, kdo má takový zájem a pochopení pro sérii Dragon Age.Tato americká herečka je autorkou úspěšného (100 milionů diváků!) komediálního fantasy The Guild a taktéž v tomto seriálu hraje.

 

[embed]http://www.youtube.com/v/fHAkv7ehg6s[/embed]

 

 

Budete Dragon Age: Redemption sledovat?

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama