Nový Tomb Raider bude sledovat další kapitolu života Lary
Tomb Raider Novinka Nový Tomb Raider bude sledovat další kapitolu života Lary

Nový Tomb Raider bude sledovat další kapitolu života Lary

Michal Burian

Michal Burian

29

"Její život se změnil, nemůže se vrátit do starých kolejí," prohlásil senior art director z Crystal Dynamics. <strong>Aktualizováno: Square Enix si zaregistrovali ochrannou známku</strong>.

Reklama

Aktualizace: Jak to tak vypadá, nový Tomb Raider o sledování další kapitoly života Lary Croft by mohl nést název Lara Croft: Reflections. Právě tento název si společnost Square Enix nechala zaregistrovat v Evropě jako svou ochrannou známku vztahující se na hry.

Původní zpráva

Dnes odpoledne jsme se dočkali potvrzení next-gen verzí Tomb Raider, který vyšel v březnu letošního roku. Právě v souvislosti s tím promluvil Brian Horton, senior art director z Crystal Dynamics, o pokračování, které by mohlo vyjít dejme tomu v příštím roce nebo v tom dalším.

"Jsme rád, že konečně mohu mluvit o pokračování Tomb Raider. Příběh bude pokračovat a zaměří se na další kapitolu Lary. Hrdinka se změnila, změnil se její život. Nemůže se vrátit do starých kolejí," prohlásil Horton pro Electronic Theatre.

V novém dobrodružství Lary Croft se chtějí vývojáři zaměřit na nové technologie díky next-gen verzím. Rozpočet na to od vydavatelské společnosti Square Enix už mají, a tak nebude problém vytvořit něco podobného, jako bylo TressFX od AMD (lepší a realističtější zpracování vlasů). Horton řekl, že technologii chtějí ještě vylepšit a nabídnou spoustu dalších zajímavostí a efektů.

Pokud jste hráli letošní Tomb Raider, tak jistě víte, že hra má otevřený konec. Jaké nebezpečné dobrodružství čeká mladičkou Laru tentokrát? Na to si budeme muset ještě počkat, možná se něco dozvíme 7. prosince během VGX.

Nezbývá než se těšit a držet tvůrcům všechny palce, včetně těch na nohou ;-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama