Nový trailer a gameplay záběry z Far Cry 4
Far Cry 4 Novinka Nový trailer a gameplay záběry z Far Cry 4

Nový trailer a gameplay záběry z Far Cry 4

Michal Burian

Michal Burian

15

Kyrat je úchvatné, nebezpečné a divoké místo v Himalájích.

Reklama

Dnešní den si Ubisoft vybral pro nával novinek o Far Cry 4. V doprovodu s informace o rozlišení a snímcích za sekundu pro vás máme nový trailer věnující se oblasti Kyrat, kde se bude hra odehrávat. Ubisoft Kyrat popisuje jako úchvatný, nebezpečný a divoká region v Himalájích, kterému vládne despotický samozvaný král Pagan Min. ,,Za pomoci obrovského množství zbraní, vozidel a zvířat budete psát svůj vlastní příběh v tomto exotickém světě. Jen ty nejodvážnější přežijí."

Jako další tu máme nové gameplay záběry. Sledovat můžete záběry z kooperace od YouTube uživatele s přezdívkou Westie, které jasně dokazují, že při honu budou hrát důležitou úlohu zbraně. Zvěř musíte zabít velmi pečlivě, nejlépe kuší nebo nožem, abyste získali co nejvíce zdrojů. Pokud zvolíte granát, moc toho ze zvířete nezbude.

Pokud by vám to nestačilo, tak je tu dalších 26 minut s komentářem, kde se toho udá opravdu hodně. Další video se pak zaměřilo na nové možnosti v hratelnosti.

Jako poslední pro vás mám informaci o Hardcore módu. Ten zatím nebyl potvrzen, ale kreativní ředitel Alex Hutchinson se nechal slyšet, že je z myšlenky nadšen a rád by ho viděl ve Far Cry 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama