Ghost of Tsushima: Legends Novinka Nový trailer na Ghost of Tsushima: Legends

Nový trailer na Ghost of Tsushima: Legends

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy PlayStation PlayStation 4

Vydání je vskutku za rohem.

Reklama

V létě letošního roku vyšla open world akce Ghost of Tsushima, která si takřka okamžitě získala srdce hráčů po celém světě a stala se tak vůbec nejprodávanější novou značkou od Sony. Ještě překvapivější, než-li hra samotná bylo ale nedávno oznámené rozšíření Ghost of Tsushima: Legends, které značně čerpá z japonské mytologie a celý styl hry je tak naprosto odlišný. Nejzajímavější je ovšem fakt, že Sony poskytne Legends zcela zdarma a to ještě v letošním roce.

Na tyto informace navazuje výše uvedený trailer, který nám odhaluje nové záběry ze hry, a především i datum vydání, jenž spadá již na 16. října. Nad rámec toho se dozvídáme i další detaily o této expanzi - příběhové mise, které bude možné hrát v kooperaci mají příběhové pozadí, survival mise jsou určené pro čtveřici hráčů a pošlou nás proti vlnám nepřátel. Vaše schopnosti pak řádně otestuje chystaný raid, který hru doplní již týden po vydání.

Hratelnými postavami jsou Hunter, Assassin, Ronin a Samurai, přičemž každá vám nabídne odlišný styl gameplaye.

Všechny, kteří zvažují pustit se znovu do základní hry jistě potěší skutečnost, že do hry s touto aktualizací přibude i režim New Game +.

Ghost of Tsushima si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama