Nový trailer na Jurský svět: Zánik říše nabízí dinosauří nášup
Jurassic World: Evolution Novinka Nový trailer na Jurský svět: Zánik říše nabízí dinosauří nášup

Nový trailer na Jurský svět: Zánik říše nabízí dinosauří nášup

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

K dispozici je také krátké video, které představuje další druh, s ním se setkáme v chystané hře Jurassic World Evolution.

Reklama

Dnes v noci našeho času došlo ve Spojených státech na Super Bowl, který tradičně doprovodila nálož filmových a seriálových trailerů. Většina z nich nemá s hrami moc velkou souvislost, ale je tu pár výjimek. Mezi nimi je rozhodně Jurský svět: Zánik říše, pokračování úspěšného Jurského světa z roku 2015, jež má na svědomí režisér J. A. Bayona.

Na můj vkus je nový trailer zajímavější a působivější než ten první a navíc se zdá, že ukazuje více věcí, s nimiž bychom se mohli setkat i v chystané budovatelské strategii Jurassic World Evolution, kterou na léto připravují tvůrci Planet Coasteru a která by nový film mohla doprovodit, vzhledem k tomu, že Zánik říše dorazí do kin 21. června. V budovatelských strategoiích není potřeba řešit různé přírodní katastrofy nijak výjimečná a téma zániku ostrova Isla Nublar z důvodu výbuchu sopky by pro něco takového mohlo být ideální. Z evakuace dinosaurů z ostrova a parku by šlo také jistě něco vytěžit a i nový „úhlavní“ druh dinosaura, který je tradičně v traileru ukázán jen částečně, by v Evolution nepochybně našel využití.

Když už je řeč o dinosaurech, k dispozici je také nové video, které ukazuje druh, s nímž se ve hře setkáme určitě. Jedná se o Ankylosaura, mohutného býložravce, který je charakteriský tím, že celé jeho tělo pokrývá kostěné brnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama