Nový trailer přibližuje multiplayerovou betu Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Nový trailer přibližuje multiplayerovou betu Call of Duty: Black Ops 3

Nový trailer přibližuje multiplayerovou betu Call of Duty: Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

23

Trailer odhaluje obsah blížícího se betatestu a ukazuje několik novinek.

Reklama

Přesně za týden (tzn. od 19. do 23. srpna) si budou moci majitele PS4 s předstihem zahrát multiplayerový betatest nového Call of Duty. Xbox One a PC se bety dočkají až 26. srpna, který bude také trvat čtyři dny. Multiplayerová beta je dostupná pouze na konzole současné generace a PC plaformu a přístup do ní získáte předobjednáním hry.

Activision nahrál na internet nové video, které se snaží navnadit hráče na blížící se testování. Beta test nabídne sedm herních módů na celkem třech mapách a vyzkoušet lze až osm specialistů z celkových devíti.

Kromě již známých šesti specialistů (Ruin, Seraph, Outrider, Reaper, Nomad a Propeth) jsme se také včera na blogu Treyarchu seznámili s dvěma novými.

Prvním je Spectre. Jeho/její identita je tajná. Jediné co je známo, je to, že se živí jako elitní vrah, po kterém nezůstává nic kromě mrtvol. Jeho zbraní je Ripper, jenž vystřelí dvě smrtící ostří s chirurgickou přesností. A mezi jeho schopnost patří Active Camo, díky které se může dočasně zneviditelnit.

Druhým specialistou - resp. specialistkou - je Erin „Battery“ Baker. Původně chodila na leteckou školu, nakonec se z ní však stala živoucí zbroj, která na jedničku zvládá boj v městských prostorech. Ta naopak disponuje z braní War Machine – granátometem, jehož projektily explodují po čase, nebo po přímém kontaktu s nepřítelem. Její schopností je pak Kinetic Armor. Když je schopnost aktivní, její tělo je odolné vůči kulkám. Přesto jí však jde zabít výstřelem do hlavy nebo použitím trhaviny.

Mezi herní módy, které najdete v betě, jsou Team Deatmatch, Domination, Demolition, Kill Confirmed, Hardpoint, Capture the Flag a Search and Destroy. Multiplayerové mapy jsou Hunted, Combine a Evac. První zmíněna mapa je zasažena do Etiopie, kde se dají dobře uplatnit souboje ve vodě. Druhá mapa se odehrává v egyptském zařízení s úzkými chodbami a otevřeným středem mapy. Poslední mapa nás zavede na střechu zaplaveného Singapuru.

Z dřívějších zpráv od Treyarchu také víme, že beta obsáhne všechny již známé zbraně. Nejedná se však o úplně kompletní seznam. Zbývající zbraně tak budou odhaleny s postupem času. Kromě toho si mohou hráči namíchat svoje vlastní kamufláže díky nové Paintshop funkci. Všechny dosažené úrovně, odemčené zbraně, příslušenství apod. se ale nepřenesou do plné hry.

Trailer však kromě informací týkající se betatestu odhaluje i několik novinek. V čase 0:29 si můžeme všimnout nové podoby RC­XD. Od 0:34 jde také vidět nový specialista, Spectre. O několik sekund později vidíme zbraň střílející přísavné miny. V tomto bodě lze vidět ztrátu končetin oběti, která miny aktivuje. Treyarch s brutalitou nikdy nešetřil.

Na konci videa jde vidět druhý nový specialista, Battery, se svojí aktivní schopností odrážet od sebe střely nepřátel. V průběhu videa můžeme v levém dolním rohu několikrát vidět loga dvou válčících frakcí: Black Ops (skupina elitních vojáků) a Common Defense Pact (v podstatě taková novodobá Varšavská smlouva).

Co vy? Všimli jste si také něčeho nového nebo zajímavého v traileru? Najde se vůbec mezi vámi někdo, kdo má v plánu betu vyzkoušet? Call of Duty: Black Ops 3 vychází 6. listopadu na PC a konzole staré i současné generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama