Nový trailer z Assassin's Creed Unity ukazuje možnosti úprav postavy
Novinka Nový trailer z Assassin's Creed Unity ukazuje možnosti úprav postavy

Nový trailer z Assassin's Creed Unity ukazuje možnosti úprav postavy

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Je na vás, jestli se budete zaměřovat na stealth, útok nebo kombinaci mezitím. Nové Assassin's Creed vám dovolí vše.

Reklama

Už dlouhou dobu víme o novém Assassin's Creed to, že si budeme moci svou postavu upravovat. Ať už jde o oblečení, zbraně a nebo samotné schopnosti. Ubisoft se tohoto nápadu drží jako klíště a možná je to i dobře.

Nově vydaný trailer nás představí všem těmto možnostem. Schopností, které můžete odemknout, je hodně. Najdeme mezi nimi sice schopnosti jako využívání bomb nebo střelba ze zbraně, ale určitě je mezi nimi i spousta nových. Schopnosti mají své vlastní požadavky, takže není možné si hned na začátku hry svou postavu vyšperkovat.

Větší část traileru je ale zaměřená na samotnou úpravu vašeho asasína. Nové obleky a brnění jsme si sice mohli kupovat už od druhého dílu, zde si ale můžete upravit konkrétně každou část těla. Od kapuce po boty. Každá část má své specifické vlastnosti, a pokud si na sebe vezmete těžký kyrys s nevkusnou barvou, do davu jen těžko zapadnete.

Na stejném pricipu pracují i zbraně. Kromě mečů a pistolí tu máme muškety, oštěpy, palcáty a další typy zbraní. Každý typ a každá zbraň mají také jiné vlastnosti. Jeden meč je například rychlý, kdežto druhým lehce odrazíte útoky. Naopak palcátem sem lehce promlátíte přes nepřátele. Výběr je na vás.

Jednou z největších novinek Assassin's Creed Unity je i kooperace, o které slyšíme skoro furt. V ní budeme moci využít čtyři speciální schopnosti. A těmi je sdílení Eagle Visionu, převlek, uzdravení a bedna s municí. Dostalo se nám také odpovědi na častý dotaz, zda-li půjdou hrát Brotherhood mise i solo. A ano, půjdou.

Co řikáte na možnost tak rozsáhlé úpravy vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama