Nový trailer z Watch Dogs sleduje osud Aidena
Watch Dogs Novinka Nový trailer z Watch Dogs sleduje osud Aidena

Nový trailer z Watch Dogs sleduje osud Aidena

Michal Burian

Michal Burian

85

Když vše nejde podle představ vládních orgánů. Hlavní hrdina Aiden je mimo kontrolu. Watch_Dogs vyjde 22. listopadu <strong>+ sběratelské edice</strong>.

Reklama

Watch Dogs tak vyjde tři týdny po plánovaném Assassin’s Creed 4: Black Flag. Datum vydání prozatím platí pouze pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii U, na PlayStation 4 a další next-gen konzole (nový Xbox) bude Watch_Dogs k dispozici zároveň s uvedením konzolí na trh. Doufejme tedy, že Ubisoft neodloží PC verzi jako to má v oblibě, zejména u série Assassin’s Creed. U Watch_Dogs by se to ale stát nemělo, když jde o hlavní platformu, na které probíhá vývoj. Leda že by měli vývojáři problém s optimalizací na počítače.

Na internetu už se začíná spekulovat, že PlayStation 4 bude na trhu taktéž 19. listopadu (v USA vychází hra dříve), když má být Watch_Dogs jedním z mnoha startovních titulů.

Jak se sami můžete přesvědčit, trailer ukazuje pronásledování protivníka, sledování, živé město, emocionální chvilky a také zběsilou jízdu na motorce nebo souboje a střelbu. Ve Watch_Dogs bude jednoduše vše.

Níže ještě nový artwork.

Sběratelské edice

Zároveň s trailerem se na internetu objevily obrázky dvou sběratelských edic - Dedsec a Vigilante. Brzy poté následovala oficiální zpráva Ubisoftu. První jmenovaná je pro opravdové fanoušky a nabízí 23cm figurku hlavního hrdiny Aidena Pearce, sběratelský box, interaktivní mapu Chicaga, oficiální soundtrack, steelbook, artbook s artworky, dodatečné balíčky pro singleplayer a multiplayer, 4 “Augmented Reality” karty a tři placky frakcí.

Oproti tomu Vigilante edice je o něco chudší, avšak jistě zaujme šátek a kšiltovka Watch Dogs. Dále pak sběratelský box a soundtrack.

Dodatečné balíčky

Palace Pack: Policejní zásah je naplánován na internetového magnáta, který se nachází v luxusním paláci. Jde o nebezpečného člověka, který má intimní detaily o tisíce lidí, včetně Aidena Pearce. Musíte se dostat dovnitř, vzít ty disky a uniknout pryč.

Signature Shot: Biometrická zbraň, kterou do Chicaga propašoval kapitán Black Viceroys gangu. Dostaňte se na určené místo a získejte zbraň jen pro sebe.

Breakthrough Pack: Tejné setkání je naplánováno. Chicagské kluby chtějí jednat o podmínkách. Vašim úkolem je najít rušičky rozmístěné po městě a odstranit je. Následně se vrátit na jednání a získat všechny dostupné informace.

Všechny tři výše zmíněné balíčky obsahuje Dedsec edice, zatímco Vigilante edice jen Palace pack. Po dokončení misí vás čekají různé odměny.

Speciální edice

Pokud si předobjednáte pouze klasickou verzi, získat byste měli za cenu běžné speciální edici s bonusovými singleplayerovými misemi, kde budete hledat rušičky, sledovat a fotit. Po dokončení získáte Vehicle Expert perk se slevami na exkluzivní underground auta.

Jakmile budou edice potvrzeny pro náš trh, tak je naleznete v nabídne našeho obchodu Xzone.cz.

Uplay edice

Závěrem pak ještě exkluzivní edice na Uplay se stellbookem a dodatečnými balíčky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama