Nový tým studia Respawn pomůže zlepšovat Apex Legends
Apex Legends Novinka Nový tým studia Respawn pomůže zlepšovat Apex Legends

Nový tým studia Respawn pomůže zlepšovat Apex Legends

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pobočka vzniká ve Wisconsinu.

Reklama

Respawn Entertainment se rozrůstá o nový tým. Po původním Los Angeles a Vancouveru míří studio také do Madisonu v americkém Wisconsinu. Nová pobočka se zaměří na podporu battle royal akce Apex Legends.

Tým povede veterán herního průmyslu Ryan Burnett, který dříve působil v Epic Games (kde měl jako jeden z ředitelů na starosti mimo jiné produkci Unreal Enginu) nebo jako producent v Raven Software. „Ryan je výjimečný lídr s prokazatelnými výsledky v oblasti live service her a je také jedním z pilířů rozsáhlé středozápadní komunity herních vývojářů v Madisonu,“ píše Respawn.

Noví zaměstnanci budou společně s ostatními podporovat už zavedený titul Apex Legends. Mají z něj pomoci udělat „přední battle royale na trhu“.

Apex Legends nedávno pokořil rekord současně hrajících hráčů, když se vyšplhal přes hodnotu 624 tisíc. Vedle podpory live service multiplayerové akce připravuje Respawn k brzkému vydání Star Wars Jedi: Survivor a ve vývoji má také FPS ze světa Hvězdných válek a nové IP. Studio mělo naopak zrušit singleplayerovou hru z univerza Apexu a Titanfallu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama