Nový update GTA Online se pochlubí luxusní jachtou
GTA 5 Novinka Nový update GTA Online se pochlubí luxusní jachtou

Nový update GTA Online se pochlubí luxusní jachtou

Martin Cvrček

Martin Cvrček

192

Luxusní byty nebo nemovitosti ve čtvrti Vinewood Hills jsou nejspíš moc obyčejné. Navíc budete moci formovat organizace a najímat další hráče jako vaše bodyguardy.

Reklama

O plánu na aktualizaci GTA Online, díky níž budete moci ze svých postav udělat pravé boháče a VIP, už nějakou svědčí nálezy v souborech hry. Teď je ale všem tajnostem konec a Rockstar oficiálně odhalil update s názvem Executives and Other Criminals.

Pokud máte ve hře až příliš peněz a nevíte, co s nimi, tenhle update je očividně přesně pro vás. Zahrne především nová vozidla a možnost zakoupit luxusní byty, které lze vylepšovat, dále domy ve čtvrti Vinewood Hills a dokonce luxusní jachtu. I tu bude možné vylepšovat. Dostanete zkrátka možnost koupit vše, díky čemuž se budete cítit jako VIP.

Chybět nebudou ani nové kooperativní mise, zajímavou specialitou je pak možnost zformovat organizaci a najmout si ostatní hráče jako vaše bodyguardy. Ti pak budou dostávat pravidelnou výplatu a bonusy v podobě herní měny, RP a vylepšení statistik. Organizace navíc mezi sebou mohou bojovat v rámci Freeroam režimu.

Executives and Other Criminals je samozřejmě zdarma a vyjde už příští týden, konkrétně 15. prosince. Nejspíš už jste si na to zvykli, ale raději upozorníme na to, že i tenhle update se vyhne starým konzolím a vyjde jen pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama