Nový update pro Xbox360 startuje dnes
Xbox 360 Novinka Nový update pro Xbox360 startuje dnes

Nový update pro Xbox360 startuje dnes

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17

Microsoft poodhaluje nejnovější update dashboardu konzole Xbox360, který se začíná šířit po celém světě ode dneška.

Reklama

Nový update přidává konzoli do vínku především podporu nejnovějšího diskového formátu, který prý propůjčí vývojářům 1 GB volného místa navíc pro jejich hry. Také se dočkáte nového spánkového režimu, který se zapne vždy po hodině nečinnosti a pomáhá šetřit eletřinou.

Mezi další vymoženosti patří podpora placení skrze Pay-Pal, což se bude hojně hodit především těm, kteří už nechtějí zadávat tuny informací při každé koupi. „Jakmile spojíte svůj profil Xbox Live s profilem Pay-Palu, budete jej moci ihned využívat jako jednu z platebních možností, skrze kterou si pořídíte např. MS body, zlaté členství a mnoho dalšího,“ říká oficiální oznámení. Pay-Pal však nebude k dospozici ve všech evropských zemích a jak už jistě tušíte, Česká republika je jednou z nich. Alespoň zatím.

O čem už ale Microsoft mlčí je, že se kompletně přepíše firmware mechanik a zamezí tak pirátům, aby si užívali svých pálených her. Tak na dva dny. Microsoft plánuje rozšířit update postupně pro všechny uživatele Xbox Live, aby zaručil co nejvyšší kvalitu služby. Bude tak nějakou chvíli trvat, než se update dostaví do všech států, takže mějte strpení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama