Nový update Red Dead Online vylepší mnoho věcí
Red Dead Redemption 2 Novinka Nový update Red Dead Online vylepší mnoho věcí

Nový update Red Dead Online vylepší mnoho věcí

Jan Tomanek

Jan Tomanek

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Denní výzvy, lovci odměn a další...

Reklama

Dalších novinek do online režimu Red Dead Redemption 2 se dočkáme ještě před koncem měsíce. První větší změnou bude úprava viditelnosti na mini-mapě. Žádný stealth však nečekejte. Pokud budete od druhého hráče vzdáleni dál než 150 metrů vaše značka z mapy zmizí. Objeví se pouze v případě, že se prozradíte výstřelem, a to opět jen na vzdálenost o něco málo převyšující 150 metrů. Hráči v jiných městech, nebo regionech nebudou viditelní vůbec. Zmizí tak situace, kdy jste byli jinými hráči nesmyslně naháněni přes celou mapu.

Penalizováni budou hráči, kteří se budou chovat agresivně k okolnímu prostředí. Vaše značka na mapě bude více viditelná a její barva se bude měnit z modré na krvavě červenou v závislosti na tom, jak moc budete konat špatné skutky. Jakmile se vrátíte na cestu zákona, vaše postihy se pomalu vrátí do normálu. Nevíme, jestli tento přístup k hráčům, kteří si chtějí zablbnout, není spíš neférový, ale to ukáže čas.

Ti, co se živí jako lovci odměn se nyní budou muset mít více na pozoru. Jako v kampani vás nyní budou prohánět NPC postavy v podobě konkurenčních lovců odměn a udělají vše proto, aby vám sebrali i poslední cent. Spolu s tím přichází systém odměn za vaši hlavu. Čím více lidí na své pouti zabijete, tím vyšší odměna na vás bude a tím těžší se pro vás život v prérii stane.

Premiéru si odbydou denní výzvy. Měly by být velmi rozmanité a odměnou vám budou zkušenosti, nebo pár zlaťáků do kapsy. Budete sbírat bylinky, čistit úkryty banditů, lovit na zakázku a spoustu dalších. Rockstar slibuje, že postupem času se budou výzvy rozrůstat o další aktivity.

Na konec zase klasicky. Spousta oprav a balancování hry. Za zmínku snad stojí úpravy zbraní, nebo voice chat, který bude nyní citlivější na vzdálenost. Aktualizace vychází 26. února a pokud jste ještě neměli možnost hru vyzkoušet, můžete si ji zakoupit na Xzone.cz. Hra je dostupná na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama