The Last of Us Novinka Nový update The Last of Us: Part II přijde ve čtvrtek

Nový update The Last of Us: Part II přijde ve čtvrtek

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4

Grounded obtížnost, Permadeath režim, ale i nové trofeje.

Reklama

Nový update to hry The Last of Us: Part II přijde už tento čtvrtek. Tento update přinese nové funkce, herní módy, trofeje, ale také velmi žádanou Grounded obtížnost.

Grounded obtížnost je určena pro milovníky série The Last of Us. Tato obtížnost otestuje vaše zkušenosti ve hře. Nepřátele tak budou odolnější, munice a materiály budou velmi vzácné, ale také přijdete o neocenitelné nástroje pro přežití, jako je třeba režim naslouchání, nebo deaktivace prvků HUD. S nastávající aktualizací se Grounded obtížnost stane jednou z možností základních obtížností.

Pro opravdové odvážlivce je tu potom určený režim Permadeath. Ten, jak už název napovídá, vás nutí odehrát celou hru bez jediného úmrtí. V opačném případě budete muset začít úplně od začátku. Pokud je to na vás ale příliš, můžete povolit režim Permadeath s kontrolními body podle jednotlivých kapitol nebo aktů.

Aktualizace také přidává dvě nové trofeje. První trofejí budou odměněni hráči, kteří dokončí hru v režimu Permadeath a druhou trofejí, pokud ji zase dokončí na Grounded obtížnost.

Naughty Dog přidává i nové režimy vykreslování grafiky a také několik nových zvukových modifikátorů. Tyto řežimy vám potom umožní změnit vzhled hry, například na podobu retro bitové hry, nebo noirový thriller. Mimo jiné se s nastávající aktualizací můžeme těšit na spoustu dalších vylepšení jako je například vylepšení funkcí pro usnadnění přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama