Nový vývojářský deník Mafie 3 pojednává o městě New Bordeaux
Novinka Nový vývojářský deník Mafie 3 pojednává o městě New Bordeaux

Nový vývojářský deník Mafie 3 pojednává o městě New Bordeaux

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Virtuální verze New Orleans se skládá z devíti různých čtvrtí, z nichž každá má dělat unikátní dojem a v každé je k vidění i kriminální aktivita. <strong>Nově s českými titulky</strong>.

Reklama

Na YouTube kanále britského 2K se včera objevil další vývojářský deník Mafie 3. Tentokrát se tvůrci rozpovídali o městě New Bordeaux, které vzniklo na základě New Orleans. Tvůrci vzali nejlepší části skutečného města a koncentrovali je na jedno místo, tedy New Bordeaux. Nechybí tak bažiny, doky, francouzská čtvrť a další části města, které mají dělat unikátní dojem.

Město je přitom rozdělené na devět čtvrtí a v každé z nich se nachází dva gangy. To má za následek vznik jakéhosi kriminálního ekosystému.

Vývojáři přitom chtějí, aby bylo město pro hráče kdykoliv k dispozici. Můžete se tedy projíždět v ulicích, hledat v něm různé skryté věci nebo město jen tak prozkoumávat. Některá místa ale mají být svázána s bojem Lincolna Claye proti italské mafii, takže čím víc budete postupovat v příběhu, tím víc částí města navštívíte.

Video většinou využívá již viděné gameplay záběry, ale mám pocit, že něco málo je přeci jen nové a v jednom ze záběrů si můžete všimnout ikony klasického Thompsona 1928. Opravte mě, pokud se mýlím, ale mám za to, že dosud jsme mohli vidět jen verzi M1A1 s úzkým zásobníkem, přičemž součástí předobjednávkového bonusu Rodinný úplatek je M1A1 s bubnovým zásobníkem. Možný návrat klasické zbraně má však háček. Ikona zbraně je zjevně verze 1928 známá už z první Mafie, ale Lincoln v záběru třímá již viděnou verzi M1A1. Snad si tedy tvůrci v těch zbraních a jejich ikonách udělají jasno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama