Nový Xbox One ovladač inspirovaný atletikou a sportovním životním stylem
Novinka Nový Xbox One ovladač inspirovaný atletikou a sportovním životním stylem

Nový Xbox One ovladač inspirovaný atletikou a sportovním životním stylem

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Sport White Special Edition. Líbí se vám?

Reklama

Společnost Microsoft představila novou řadu bezdrátových ovladačů Xbox One. Sport White Special Edition je prvním gamepadem z nové série Sport a pochlubí se stylovou, energetickou barevnou paletou s novou bílou barvou společně se šedou, stříbrnou a zelenou. Inspiraci si designéři vzali z atletiky a sportovního životního stylu. Díky tomu je rukojeť na zadní straně pogumovaná, aby se ovladač lépe držel a neklouzal.

„Nový bezdrátový ovladač pro Xbox ze speciální edice Sport White přináší svěží bílé provedení se světle zelenými a stříbrnými detaily a větší pohodlí díky pogumovanému povrchu s kosočtverečným vzorem. Užijte si uživatelské nastavení tlačítek a 3,5mm stereofonní konektor, do kterého můžete připojit libovolná kompatibilní sluchátka s mikrofonem. A s technologií Bluetooth budete moci hrát své oblíbené hry i na počítačích a tabletech s Windows 10,“ dočteme se u popisu produktu, kde svítí doporučená maloobchodní cena 1899 Kč s upozorněním, že se může ještě lišit.

Xbox One ovladač z edice Sport White Special se bude prodávat od 31. července ve Spojených státech amerických a Kanadě. Do celého světa se rozšíří od 7. srpna za 69,99 dolarů. V balení společně s gamepadem bude možnost si na 14 dnů bezplatně vyzkoušet předplatné Xbox Live Gold a Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama