Nvidia chystá vlastní mod pro Fallout 4
Fallout 4 Novinka Nvidia chystá vlastní mod pro Fallout 4

Nvidia chystá vlastní mod pro Fallout 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Projekt s názvem Vault 1080 slibuje využití technologií GameWorks a hodinu zábavy.

Reklama

Fallout 4 se těší nemalé podpoře moddingu, z čehož těží hráči i tvůrci modů. Nyní přilévá svou trošku do mlýna i Nvidia. Její studio Lightspeed pracuje na modu s názvem Vault 1080, který slibuje především využití GameWorks (konkrétně pokročilé osvětlení a stíny) a dobrodružství, které by vás mělo zabavit zhruba na hodinu.

Zatím není jasné, jakým způsobem bude mod distribuován, tedy jestli bude ke stažení jen přes web Bethesda.net a jeho rozhraní v menu hry nebo jestli ho bude možné stáhnout i externě. Alespoň prozatím jde ale samozřejmě o záležitost PC, takže na Xboxu One si podle všeho mod nestáhnete. A na PS4 zatím podpora modů vytvořených na PC vůbec není (v této věci se nic nemění, Bethesda i Sony nadále mlčí jako bombami posetý hrob).

Kdovíjak jasnou záležitostí není ani datum vydání. Na konci krátkého traileru, který můžete vidět níže, svítí nápis Coming PAX 9/2. To může znamenat dvě věci. Buď mod vyjde 2. září spolu s výstavou PAX, nebo na ní bude jen poprvé prezentován. Dokud nebude v této věci zcela jasno, doporučuji se raději moc netěšit a počítat s tou horší variantou. Nicméně stejnou měrou je možné, že mod opravdu vyjde 2. září.

A ještě jedna věc. Kontrolní otázka soudruzi, proč Nvidia zvolila zrovna název Vault 1080? Napovím, že to vážně není kvůli tomu, aby byl název sladěn s Vaulty v oficiálním světě Falloutu. V něm koneckonců figurují jen dvoumístná nebo trojmístná čísla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama