Nvidia oznámila partnerství s Activisionem na Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Ghosts Novinka Nvidia oznámila partnerství s Activisionem na Call of Duty: Ghosts

Nvidia oznámila partnerství s Activisionem na Call of Duty: Ghosts

Michal Burian

Michal Burian

42

Díky tomu bude PC verze obohacena o technologie a další funkce. Má jít o nejlepší Call of Duty v historii série na PC.

Reklama

Koncem minulého týdne v Kolíně nad Rýnem oznámila společnost Nvidia partnerství s Activisionem týkající se Call of Duty: Ghosts. Díky tomuto partnerství bude PC verze nadcházející střílečky obohacena o technologie Nvidia a další funkce. Dnes jsme se dozvěděli nové informace, které do toho celého zapadají. Nvidia se totiž snaží, aby nezůstala pozadu, když obě next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One budou pohánět grafické čipy od konkurenční firmy AMD.

"Call of Duty: Ghosts bude nejlépe vypadat na PC. Starší díly Call of Duty byly vytvořeny se stejnými grafickými assety jako Xbox 360 a PS3 verze. Teď ale bude mít PC verze vlastní sadu assetů. Díky tomu bude vypadat mnohem lépe než jakýkoliv díl Call of Duty na PC," prozradil nadšeně výkonný producent Mark Rubin z Infinity Ward pro Kotaku.

Závěrem svého rozhovoru pak dodal, že v PC verzi jsou použity textury s vyšším rozlišením než v případě verzí pro budoucí generaci konzolí. Podle tiskové zprávy má mít PC verze navrch i díky různým technologiím od Nvidie (podporovány pouze na grafických kartách Nvidia), které zlepší efekty kouře, ohně, výbuchy, výstřely a dokonce se postarají i o lepší vykreslování postav.

Zda tomu tak skutečně bude, si budete moci ověřit již 5. listopadu, kdy Call of Duty: Ghosts vychází po celém světě ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. Zároveň s uvedením next-gen verzí budou následovat PS4 a Xbox One verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama