O Assassin's Creed: Unity jsme mohli vědět už z Brotherhoodu
Novinka O Assassin's Creed: Unity jsme mohli vědět už z Brotherhoodu

O Assassin's Creed: Unity jsme mohli vědět už z Brotherhoodu

Jan Kalný

Jan Kalný

56

Jeffrey Yohalem, jeden ze spisovatelů Assassin's Creed, potvrdil, že na konci Assassin's Creed: Brotherhood byla narážka na připravovaný pátý díl s podtitulem Unity.

Reklama

Assassin's Creed: Brotherhood je sice 4 roky starý, ale i nyní se z něho můžeme dovědět zajímavé věci. Jeffrey Yohalem z Ubisoftu, který má na svědomí hlavně příběh Assassin's Creed, Far Cry 3 a Child of Light, potvrdil, že už právě v Assassin's Creed: Brotherhood byla narážka na Assassin's Creed: Unity.

Pokud si vzpomínáte na konec Brotherhoodu, když Desmond aktivoval Jablko, byla v místnosti spousta čísel a symbolů. Mimo vševidoucího oka, což měla být narážka na zasazení třetího dílu do Ameriky, se tam objevila i Frygická čapka, která ve francouzské revoluci znázorňovala svobodu a nezávislost.

Nutno také podotknout, že za celou sérii jsme se setkali s hodně náznaky. V Black Flag jsme se kupříkladu mohli v jednom z počítačů podívat na krátké video, které pojednává o Angličanovi Edwardu Kelleyovi a jeho dceři v Praze za vlády Rudolfa II.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama