O budoucnost Assassin’s Creed se postará Ubisoft Quebec
Novinka O budoucnost Assassin’s Creed se postará Ubisoft Quebec

O budoucnost Assassin’s Creed se postará Ubisoft Quebec

Michal Burian

Michal Burian

35

Další díly z populární série nebude mít na starost Ubisoft Montreal, nýbrž Ubisoft Quebec. Vydavatel si od toho slibuje nové nápady.

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft se rozhodla, že o budoucnost populární série Assassin’s Creed se již nebude starat Ubisoft Montreal, kde universum s asasíny vzniklo, nýbrž nový tým ze studia Ubisoft Quebec.

Tvůrčí celek z Quebecu má s Assassin’s Creed mnoho zkušeností, aktuálně pomáhají s vývojem chystaného Unity a přemýšlejí nad novým dílem. V minulosti se podíleli na Assassin’s Creed III, kde stáli za zrodem dodatečného balíčku The Tyranny of King Washington a vypomáhali s Freedom Cry pro pirátské Black Flag.

Ubisoft si od tohoto kroku slibuje nové nápady, na značku by mohlo být nahlíženo jiným pohledem a samotní vývojáři by ji mohli brát jako novou sérii.

Vedení má v plánu do roku 2017 zaměstnat v Quebecu 425 lidí.

Když už je řeč o Assassin's Creed: Unity, tak můžete navštívit oficiální stránky, kde máte možnost vytvořit si vlastního hrdinu ve speciálním editoru, na výběr jsou různé druhy oblečení a barevných kombinací. Svého asasína můžete následně sdílet na Facebooku a zapojit se do soutěže. Nejlepší výtvory půjdou do dalšího kola, kde si vývojáři nakonec vyberou postavu, která se objeví v televizní reklamě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama