O Dead Island ještě uslyšíme
Dead Island Novinka O Dead Island ještě uslyšíme

O Dead Island ještě uslyšíme

Michal Burian

Michal Burian

14

Dead Island: Riptide z letošního dubna rozhodně není posledním dílem a MOBA titul je pouze odbočkou. Co můžeme očekávat ve třetím díle?

Reklama

Mysleli jste si, že vydavatelská společnost Deep Silver na zombie akci Dead Island po méně úspěšném Dead Island: Riptide z letošního dubna zanevřela? Pak si můžete být jistí, že jednoho dne o této sérii ještě uslyšíme.

Guido Eickmeyer, šéf Deep Silver, totiž na Reddit AMA řekl, že Riptide určitě nebyl posledním dílem. Pokud dokonce udělají pokračování, máme opět očekávat nelineární zážitek.

"Řekl bych, že toulání po otevřeném světě je klíčem k legraci. Hráči chtějí cítit, že jsou součástí světa, nikoli lineárních koridorových událostí," nechal se slyšet Eickmeyer.

Pak ještě dodal, že by bylo úžasné, kdyby se další Dead Island odehrával na Hawaii. Nic ale není rozhodnuto. V budoucnu se ale o novém Dead Island dozvíme více. Kdy to bude, to zatím nevíme, Eickmeyer totiž napsal, že to bude nějaký čas trvat.

Začátkem toho týdne oznámil vydavatel Dead Island: Epidemic, free-to-play MOBA hru se zombíky založenou právě na této sérii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama