O délce, multiplayeru a Season Passu Assassin's Creed 4
Novinka O délce, multiplayeru a Season Passu Assassin's Creed 4

O délce, multiplayeru a Season Passu Assassin's Creed 4

Michal Burian

Michal Burian

23

V multiplayeru se bohužel nedočkáme bitev na moři. Season Pass odhalil první příběhové DLC s novou postavou.

Reklama

Ubisoft si červen vybral jako měsíc pro novinky ohledně očekávaného akčního dobrodružství Assassin’s Creed IV: Black Flag. Mnoho hráčů zajímá, jak to bude se samotnou délkou titulu, vývojáři tvrdí, že příběhová linka by vám měla zabrat okolo 15 až 20 hodin. Pokud se ale rozhodnete plnit vedlejší úkoly a prozkoumat velký detailní svět, tak se připravte na další porci zábavy, která prý jen tak neskončí.

Po herním světě se budete moci bez zábran toulat zhruba po čtyřech hodinách hraní, kdy má být svět kompletně zpřístupněn, vydat se tak budete moci kamkoliv a na nějaký čas zapomenout na příběh. Zajímavě rozhodně také zní informace o samotných misích. Zhruba 85 procent půjde projít stealth způsobem, zatímco zbylé mise budou vyžadovat akci.

Nejen já, ale i mnozí z vás by si jistě dokázali představit multiplayer v Assassin's Creed 4 zaměřen na bitvy na moři. Těch se ale bohužel nedočkáme, alespoň podle vyjádření Ashrafa Ismaila z Ubisoft Montreal.

"Námořní bitvy v multiplayeru bohužel nebudou. Snažili jsme se o ně na začátku vývoje, ale postrádali jsme pocit, že je můžeme vytvořit na pořádné úrovni," cituje server GameSpot herního ředitele Ismailu.

Samozřejmě to neznamená, že bychom se jednoho dne v Black Flag nemohli dočkat multiplayeru odehrávajícího se na moři, třeba formou většího DLC. Vše ale záleží na samotných vývojářích. Osobně to vidím tak, že bitvy na moři ve hře více hráčů budou součástí až dalšího AC.

Poslední zpráva se týká dodatečného obsahu. Ubisoft oznámil Season Pass, který zahrne DLC, které nabídne příběh s novou postavou se jménem Adewale. Jde o prvního důstojníka kapitána Kenwaye (hlavní postava).

Season Pass bude stát 20 dolarů a zaručí vám bez dalších poplatků všechna DLC, které přidají nové příběhové mise, multiplayerový obsah a kostýmy. Se Season Passem byste měli ušetřit, všechna DLC by totiž měla samostatně vyjít na 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama