O evoluci Lary Croft v Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider Novinka O evoluci Lary Croft v Shadow of the Tomb Raider

O evoluci Lary Croft v Shadow of the Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Slavná archeoložka musí zastavit mayskou apokalypsu, kterou neúmyslně rozpoutala.

Reklama

Restart archeoložky Lary Croft byl od samotného počátku plánován jako trilogie. Tomb Raider z roku 2013 představil mladou Laru Croft, která se teprve všechno učila. O dva roky později v Rise of the Tomb Raider byla mnohem zkušení, ale stále si uvědomovala smrt svých nepřátel, což sice s důrazem na akční složku nedávalo moc smysl, ale budiž. V Shadow of the Tomb Raider máme zažít Laru Croft na jejím vrcholu, uvidíme totiž její přerod v hrdinku známkou jako Tomb Raider.

Jason Dozois zodpovědný v Eidos Montreal za příběh pro PlayStation vysvětluje evoluci. Připomíná, že Lara začala vyšetřovat smrt svého otce, při tom nevěřila jeho objevům/poznámkám, ale postupně uvěřila a musela čelit organizaci Trinity. Zároveň odhalila svou posedlost, snažila se dokázat, že otec měl pravdu a toužila očistit jméno rodiny. Při tom všem se Lara začala formovat.

V Shadow of the Tomb Raider bude pokračovat v boji s Trinity. Ve snaze zastavit Trinity ukradne naše hrdinka starobylou památku a neúmyslně rozpoutá mayskou apokalypsu. V novém dobrodružství se bude muset Lara přizpůsobit podmínka, naučí se vyžívat džungli pro boj a stealth útoky a bude se snažit zastavit apokalypsu.

Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Titul předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde získáte tričko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama