O hudební doprovod Falloutu 76 se postará Inon Zur
Fallout 76 Novinka O hudební doprovod Falloutu 76 se postará Inon Zur

O hudební doprovod Falloutu 76 se postará Inon Zur

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Bethesda opět sází na osvědčenou stálici.

Reklama

Patříte mezi příznivce série Fallout a dumali jste nad tím, kdo skládá soundtrack chystaného Falloutu 76? Pak pro vás konečně máme odpověď. Bethesda opět spolupracuje se skladatelem Inonem Zurem, který má na kontě hudbu pro Fallout 3, Fallout: New Vegas, Fallout 4 a dokonce i Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Mimo portfolio Bethesdy můžete jeho práci znát třeba z prvních dvou dílů Dragon Age, Icewind Dale 2 či původního Crysis.

Skutečnost, že soundtrack Falloutu 76 připravuje Inon Zur, odhalil server Variety. V jeho článku se mimo jiné dočteme, že hudební doprovod má odrážet skutečnost, že je chystaný primárně multiplayerový počin z hlediska rozlohy čtyřikrát větší než Fallout 4. Stejně tak má hudební doprovod vyjadřovat klasické kořeny série, nové zaměření na spolupráci více lidí, budování nového světa a prostředí Západní Virginie.

Inon Zur věří, že jde o jeden z nejunikátnějších soundtracků, jaké kdy vytvořil. Za zmínku také stojí skutečnost, že byl doprovod nahráván za pomoci filmového orchestru města Budapešť. Výsledky Zurovy práce každopádně budeme moci slyšet 14. listopadu, kdy Fallout 76 oficiálně vychází, případně během betatestu, který začíná někdy v průběhu října. Beta bude koneckonců po obsahové stránce srovnatelná s konečnou hrou.

Fallout 76 můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde dostanete i přístup do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama