O nové epizodě Half-Life jsme neslyšeli nic, tvrdí dabéři Valve
Novinka O nové epizodě Half-Life jsme neslyšeli nic, tvrdí dabéři Valve

O nové epizodě Half-Life jsme neslyšeli nic, tvrdí dabéři Valve

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Netrvalo dlouho a zase tu máme informace o dalším Half-Life. Tentokrát jsou však trochu pesimistické. I když, jeden nikdy neví.

Reklama

Dabéra, herce a spisovatele jménem John Patrick Lowrie jistě není třeba představovat. Minimálně ne fanouškům Valve. Ano, jde o chlapíka, jenž daboval snipera v TF2, několik rebelů v HL2 a pár hrdinů v Dotě 2. Když na svém blogu zveřejnil článek o ocenění jeho ženy Ellen McLain na VGA za dabing GlaDOS v Portalu 2. V komentářích se následně zrodila menší diskuze o dalším Half-Life.

Pozornost poutají hlavně slova „Ellen and I haven’t heard anything about a new Half Life episode.“ Ani Patrick, ani Ellen tedy neslyšeli nic o další epizodě Half-Life. No, nic moc. I když na druhou stranu, Valve i všichni, co s nimi spolupracují, si libují ve dvojsmyslech a skrytých významech, takže je možné, že slovo epizoda znamená, že neví nic o Half-Life 2: Epizodě 3, a tím pádem nás opravdu čeká Half-Life 3.

Bohužel Lowrie o několik řádků výš zpochybnil i Half-Life 3 slovy „No Half Life 3 stuff yet. Haven’t heard anything.“ A to už je horší. Co si tedy máme myslet? To se bohužel říct nedá, ale Valve na dalším HL určitě pracuje, to musí být jasné snad každému. Koneckonců nedávno zveřejněná fotka trička, která je údajně pravdivá, a lambda v TF2 komixu jsou jasné a těžko zpochybnitelné indicie.

Takže asi někdo kecá. Otázka je, kdo a jakým způsobem. A kdy se konečně dozvíme pravdu, resp. kdy všechen tenhle trolling konečně skončí. Naději dávají další Lowrieho slova na úplném konci diskuze, že se po novém roce Valve zeptá, jak to vypadá. Nabízí se ale další otázka, a to v jaké podobě se dozvíme, co zjistil. A jestli se to vůbec dovíme. Jak se říká, to jsem z toho jelen. Dejte vědět v komentářích, jak vidíte celou situaci vy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama