O počasí, Ricovi nebo háku v Just Cause 4
Just Cause 4 Novinka O počasí, Ricovi nebo háku v Just Cause 4

O počasí, Ricovi nebo háku v Just Cause 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Série videí seznamuje fanoušky s několika složkami nového Just Cause.

Reklama

Vývojáři ze studia Avalanche pokračují ve velmi podrobném představení nedávno oznámeného Just Cause 4. Už jsme tu měli trailer, rozbor traileru, náhled do zákulisí vývoje, gameplay video a nyní přichází na řadu série kratších videí, která přibližují jednotlivé složky nového Just Cause, k jehož vydání dojde 4. prosince.

Můžete si tedy dozvědět málo o enginu Apex, který hru pohání, mapě jihoamerické země Solis, vlivu extrémního počasí, nových možnostech háku na laně a s ním spojených hraček, proměnách hlavního hrdiny Rica Rodrigueze nebo frakce Black Hand. Tu můžete znát již z předešlých dílů, přičemž zastává úlohu hlavních nepřátelských sil.

Jedná se tedy o prvky, které již byly představeny v předešlých dnech, nyní se však každému z nich dostává samostatný prostor. I díky tomu mohou videa nabídnout lepší představu o tom, co je v Just Cause 4 nového i starého a co přesně zaměstnanci Avalanche Studios chystají nejen pro Rica Rodrigueze, ale i pro hráče se zájmem vydat se v prosinci na dovolenou do Solis a počtvrté ničit všechno v dohledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama