O schopnostech Lary v Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider Novinka O schopnostech Lary v Rise of the Tomb Raider

O schopnostech Lary v Rise of the Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

11

Druhý deníček z vývoje přibližuje schopnosti hlavní hrdinky.

Reklama

Microsoft vydal druhé video pojmenované Žena vs. divočina. Minulou středu jsme viděli, jak Lara bojuje s medvědy a vlky, stejně tak samotnou přírodou - na Sibiři je velký mráz a spousta sněhu. Dnes jsme se dočkali druhé epizody, která se zaměřila na schopnosti hlavní hrdinky. Jen díky nim dokáže přežít a vyrovnat se přesile nepřátel s velkou palebnou silou.

Vývojáři ze studia Crystal Dynamics zároveň varují, že ve hře nebude dostatek zbraní a munice. Z toho důvodu je dobré vždy zhodnotit situaci a naplánovat efektní strategii s využitím kradmého postupu. Bude to ale v Rise of the Tomb Raider skutečně fungovat? Zatím se hra prezentovala spíše v akčním stylu.

Vraťme se ale zpět k videu. To ukazuje systému skillu. Laru můžete vylepšovat v kategoriích Brawler (boj), Hunter (lovec) a Survivor (přeživší). Je pouze na vás, jakým směrem svou Laru Croft povedete, stejně tak můžete vylepšovat zbraně a odemykat nové schopnosti, třeba double-headshot. Na závěr se video věnuje craftingu. Můžete si vyrobit výbušné a ohnivé šípy nebo je okořenit o jed, stejně tak si vyrobit různé provizorní granáty.

Příští týden uvidíme třetí a zároveň poslední video z epizody Žena vs. divočina. V něm nám budou přiblíženy hrobky a krypty.

Rise of the Tomb Raider vychází 10. listopadu pro Xbox One a Xbox 360. PC verze bude následovat začátkem roku 2016 a PS4 verze až koncem roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama