O skautingu v režimu Organizace v NHL 19
NHL 19 Novinka O skautingu v režimu Organizace v NHL 19

O skautingu v režimu Organizace v NHL 19

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Díky novým mechanikám skautingu je zase o stupeň lepší.

Reklama

EA Sports v NHL 19 připravili vylepšení pro mód Organizace, který se dočkal nových mechanik skautingu. Díky nim má být zase o stupeň lepší. Pomocí mechanik skautingu správně vyhodnotíte kvalitu hráče a získáte cenné informace. Po pečlivém výběru utvoříte tým až 20 amatérských a profesionálních skautů. Mějte na paměti, že v letošním ročníku má skauting dopad na draft, trejdování, volné hráče i získávání hokejistů z listiny volných hráčů. Z toho důvodu vybírejte skauty opravdu pečlivě.

Pod videem přikládáme tiskovou zprávu s dalšími informacemi.

Přepracovaný engine skautování

Utvořte tým až 20 amatérských a profesionálních skautů, kteří se specializují na různé dovednosti a regiony. Skauti nyní disponují víc než 30 hodnoceními, které určují jejich schopnost skautovat hokejisty, a dvojicí odborností: vyhodnocovací schopnosti a regionální znalost. Mezi vyhodnocovací schopnosti patří dovednosti jako střelba, bruslení či hráčova povaha, stejně jako hodnocení účinnosti skauta a schopnost adaptace v případě objevování mladých nadějných hokejistů. Podle ukazatele regionální znalosti poznáte, v jakých částech světa se daný skaut nejlépe orientuje. Budete-li skaut působit v těchto regionech, může u něj dojít ke zlepšení hodnocení u dotyčných zemí.

Inovativní amatérský skauting

I amatérský skauting je detailnější. Každý nadějný mladík disponuje hodnocením centrálního skautingu, které lze porovnat s informacemi, které váš tým skautů zjistil. Nová hlášení poskytují cenné informace o talentech vstupujících do NHL, včetně celkového počtu bodů z různých juniorských soutěží, hráčské osobnosti, potenciálu a předností či slabin, abyste mladíky mohli porovnat s podobnými hokejisty NHL či bývalými hráči. Zpráva rovněž obsahuje vyhodnocovací schopnosti, hodnocení skauta a informace o hráčově herním stylu (jestli jde například o tvůrce hry či všestranného útočníka).

Hodnocení přesnosti přidává do celého systému další prvek, neboť výběr mladíka na základě sebevědomého posudku může znamenat rozdíl v (ne)draftování elitního mladého hokejisty. Skauti vám doporučí, na které hráče byste se měli zaměřit a kterým se na draftu vyhnout.

Skryté vlastnosti

Skryté vlastnosti jsou zajímavým prvkem, který dodává celému profesionálnímu skautingu na ještě větší zábavnosti. Při zapnutí této možnosti dojde v průběhu sezóny k zakrytí určitých hráčských vlastností. Na vás pak bude vyslat profesionální skauty, aby požadované týmy sledovali a přinesli vám aktuální informace o hokejistech, které chcete získat v rámci trejdů nebo coby volné hráče. Hraní nebo simulování zápasů proti ostatním týmům je dalším způsobem, jak tyto skryté vlastnosti odhalit, čímž dojde ke zlepšení přesnosti hodnocení soupeřových hráčů.

Skauti vám posléze předají aktualizovaná hodnocení s úrovní přesnosti, která bude odrážet míru, s jakou si stojí za svým vyhodnocením. Také získáte informace, na kterém postu by se daný hráč uplatil nejlépe. Vaši skauti rovněž vyhodnotí hráčovu osobnost, takže budete mít představu, jak by daný hráč ovlivňoval morálku týmu a jakým způsobem by zapadl do kabiny. Před pořízením jakéhokoli hokejisty se pokuste odkrýt všechny skryté vlastnosti, abyste měli přehled o tom, zda se hodnocení hráče nějakým způsobem nezměnila.

NHL 19 vychází 14. září na PlayStation 4 a Xbox One, předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama