O třetinu levnější Shadow of the Tomb Raider způsobil poprask
Shadow of the Tomb Raider Novinka O třetinu levnější Shadow of the Tomb Raider způsobil poprask

O třetinu levnější Shadow of the Tomb Raider způsobil poprask

Michal Burian

Michal Burian

41
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Týdenní akce na Steamu vyvolala u majitelů hry spoustu kritiky.

Reklama

Předobjednat si hru, koupi hru v den vydání nebo počkat na slevu? Tuhle otázku řeší mnoho hráčů. U některých her se ale čekání na slevu může dost prodloužit a fanoušci sáhnou po očekávaném titulu okamžitě. Takhle to udělala spousta příznivců novodobého dobrodružství archeoložky Lary Croft a koupila Shadow of the Tomb Raider. Teď se ale nestačí divit.

Co se stalo? Shadow of the Tomb Raider se nejspíš neprodává podle představ vydavatelské společnosti Square Enix. Měsíc a několik dnů po vydání byla hra umístěna do týdenní akce se slevou 34 procent, aby se prodeje zlepšily. Na Steamu cena z 59,99€ klesla na 39,59€. Když si toho majitelé hry všimli, začali na Steam psát negativní recenze. Nelíbí se jim, že oni kupovali hru za plnou cenu, zatímco teď se dá pořídit s třetinovou slevou. Někteří vyhrožují, že příště budou Tomb Raider v předobjednávce bojkotovat a počkají měsíc nebo klidně dva.

Další výtky se už týkají hry samotné. V několika uživatelských recenzích se píše o kroku zpět při porovnání s rozsáhlejšími a otevřenějšími světy, které nabízel Rise of the Tomb Raider. Jaký názor máte na novou Laru vy, vadí vám dočasná sleva o třetinu? Napište nám do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama