O území v Civilization VI začne usilovat Persie
Novinka O území v Civilization VI začne usilovat Persie

O území v Civilization VI začne usilovat Persie

Michal Burian

Michal Burian

Společně s dalším národem, který je zatím tajemstvím.

Reklama

Persie je jedním ze dvou nových národů, který v dohledné době rozšíří taktickou tahovou strategii Civilization VI. Studio Firaxis se dnes rozhodlo představit akorát Persii, druhý národ zůstává zatím tajemstvím.

Persii povede Kýros II. (Veliký) z dynastie Achaimenovců. Kýros II. byl zakladatelem perské říše a zároveň jedním z největších dobyvatelů starověku. Persie bude proto vhodná pro hráče, kteří touží po zajímavém národu, který má spoustu zdrojů a zároveň velmi dobrou armádu. Unikátní jednotkou je v tomto případě Immortal (Nesmrtelní), což je elitní pěchota, která si s protivníkem velmi dobře poradí při útoku z dálky (pomocí luků), ale zároveň se nezalekne ani při obraně zblízka.

Samotný Kýros II. má speciální schopnost pojmenovanou Fall of Babylon (Pád Babylonu). Všechny perské jednotky získají bonusové pohyby v případě, že někomu překvapivě vyhlásíte válku, nebo někdo vám. Pokud navíc někomu vyhlásíte válku, dostanete méně diplomatických sankcí.

Dostáváme se k unikátním vylepšením. U Peršanů jde o Pairidaeza, nebo Persian Gardens. V překladu mluvíme o rajských zahradách přinášející bonusy v podobě kultury, zlata a dalších pro přilehlé oblasti a městská centra.

Dodatečný balíček Persie bude automaticky odemčen těm, kteří si koupili digitální Deluxe edici Civilizace 6. Obě nové frakce dorazí někdy během jara společně s aktualizací. Ta přinese změny ve vyvážení, opraví řadu chyb a posvítí si na multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama