O víkendu nefungoval Xbox Live
Xbox 360 Novinka O víkendu nefungoval Xbox Live

O víkendu nefungoval Xbox Live

Michal Burian

Michal Burian

16

Objevily se spekulace, že za problémy se službou Xbox Live mohou hackeři. To Microsoft vyvrací a tvrdí, že šlo o běžnou údržbu.

Reklama

V sobotu měla velké problémy služba Xbox Live. Mnoho hráčů si stěžovalo, že se nemohou připojit a zahrát si své oblíbené hry v on-line režimu. Problémy přetrvávaly a na internetu se začaly množit diskuze proč vlastně Xbox Live nefunguje. Objevily se domněnky, že služba Xbox Live byla napadena známou hackerskou skupinou Anonymous, což podnítil především Twitter učet @AnonymousJaye, který všem doporučil, aby si z Xbox Live odebraly informace o kreditních kartách.

Xbox Live nefungoval zhruba tři hodiny. Microsoft následně vydal prohlášení, v němž se všem uživatelům Xbox Live omluvil za problémy a všechny ujistil, že služba již bez problému funguje. Zároveň vyvrátil spekulace, že by šlo o hackerský útok. Místo toho tvrdí, že výpadek byl způsoben běžnou údržbou.

Podle všeho šlo opravdu o nějaké problémy přímo Microsoftu. Skupina Anonymous se totiž nechala slyšet, že nenapadla Xbox Live.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama