O víkendu odstartuje technická alfa Sea of Thieves na PC
Sea of Thieves Novinka O víkendu odstartuje technická alfa Sea of Thieves na PC

O víkendu odstartuje technická alfa Sea of Thieves na PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Verze pro Windows 10 má nabídnout FOV slider, široké grafické nastavení i možnost hrát v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu.

Reklama

Tvůrci pirátského dobrodružství Sea of Theives ze studia Rare oznámili, že tuto sobotu bude k dispozici technická alfa verze hry, která má za cíl otestovat verzi pro operační systém Windows 10.

PC verze se má ve finále pochlubit třeba posuvníkem, díky němuž si můžete přizpůsobit velikost zorného pole (FOV). K dispozici má být také široké grafické nastavení, i když technická alfa bude záviset na automatické detekci nastavení v závislosti na hardwaru vašeho počítače.

Do budoucna se počítá s podporou rozlišení 4K, s možností hrát při 60 snímcích za sekundu a s možností přenastavit ovládání na myši a klávesnici. Tvůrci se také snaží hru co nejlépe optimalizovat. Proto Sea of Thieves testují v Shieldu. Ne v té organizaci z komiksového světa Marvelu, ale v interní laboratoři Microsoftu v Seattlu, zaměřené na testování kompatibility.

Po stránce obsahu bude samozřejmě verze pro Windows 10 shodná s verzí pro Xbox One. Obě verze navíc podporují cross-play, takže hráči na Xboxu One mohou hrát s těmi, kteří hrají verzi pro Windows 10.

K testování Sea of Thieves pro Windows 10 se můžete přihlásit na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama