O víkendu si budete moci zdarma zahrát Evolve
Evolve Novinka O víkendu si budete moci zdarma zahrát Evolve

O víkendu si budete moci zdarma zahrát Evolve

Michal Burian

Michal Burian

6

Lov monster si budete moci vyzkoušet bezplatně na PC i konzoli Xbox One, včetně dodatečných balíčků.

Reklama

Pokud jste si ještě nevyzkoušeli online střílečku Evolve, kde čtyři hráči loví nebezpečné monstrum, tak budete mít možnost o tomto víkendu. Evolve se otevře pro všechny hráče ve verzích pro PC a konzoli Xbox One. Zahrát si budete moci bezplatně nejen původní hru, ale přístup budete mít také k veškerému obsahu, včetně toho z dodatečných balíčků. Vyzkoušet si tak budete moci i novinky z Hunt 2.0 updatu.

Bezplatně bude možné si Evolve na PC a Xbox One vyzkoušet po celý víkend. Na Xbox One to bude od pátečního dopoledne (9:00 našeho času) do úterního rána. Na PC bude možné hrát Evolve od čtvrtečního večera (19:00). Po celou dobu si budete moci vybrat monstrum Meteor Goliath.

Kromě této skutečnosti budou mít všichni hráči Evolve od 4. září přístup k hratelným postavám, které jsou součástí Evolve Hunting Season 1 a hratelnému monstru Behemoth. Tato možnost bude odemčena po dobu 24 hodin - od pátku 9:00 po dobu 24 hodin. Navíc od 5. září budou mít všichni přístup k dostupným postavám z Hunting Season 2 - u nás od sobotního rána do neděle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama