O víkendu si můžete zdarma zkusit multiplayer Call of Duty: WWII na PC
Call of Duty: WWII Novinka O víkendu si můžete zdarma zkusit multiplayer Call of Duty: WWII na PC

O víkendu si můžete zdarma zkusit multiplayer Call of Duty: WWII na PC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18
Platformy Windows PC

Bezplatný multiplayer by měl být na Steamu k dispozici ještě dnes. Čas na vyzkoušení máte do konce víkendu.

Reklama

Jestli jste dosud váhali nad koupí Call of Duty: WWII a chtěli byste si hru nejprve vyzkoušet, nyní máte možnost. Na Steamu dnes startuje bezplatný víkend, díky němuž si můžete zdarma zkusit kompletní multiplayer nového Call of Duty.

Odkaz na stažení v tuto chvíli není na stránce obchodu Call of Duty: WWII k dispozici, ale to nejspíš tvůrci v následujících hodinách napraví, protože správně by měl bezplatný víkend probíhat už od 19:00. Jakmile si každopádně hru stáhnete, můžete multiplayer hrát až do konce víkendu a mimo jiné se také můžete zúčastnit právě probíhající akce The Resistance Community Event.

Jako obvykle platí, že veškerý postup, kterého během bezplatného víkendu dosáhnete, vám zůstane v případě, že si někdy pořídíte plnou hru. Zůstanou vám rovněž všechny získané předměty a odemykatelné položky.

Activision a Sledgehammer Games se tímto krokem pravděpodobně snaží aspoň trochu PC verzi zachránit, protože ji momentálně hraje čím dál méně lidí. Těžko však říct, jestli může bezplatný víkend něco výrazně změnit. Za zmínku také stojí, že 1. března dorazí na PC (a na Xbox One) první placený balíček map, The Resistance, jehož součástí je mimo jiné mapa Anthropoid zasazená do Prahy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama