O zbraních a schopnostech v Prey
Prey Novinka O zbraních a schopnostech v Prey

O zbraních a schopnostech v Prey

Michal Burian

Michal Burian

2

Minutu a půl dlouhá přehlídka se zbraněmi a speciálními schopnostmi. <strong>Doplněno o další video</strong>.

Reklama

Minutu a půl dlouhý trailer ukazuje zbraně a speciální schopnosti, které bude mít k dispozici hlavní hrdina Morgan Yu ve first-person akci Prey.

Arkane Studios (tvůrci Dishonored a Dishonored 2) připravili celou řadu zbraní, kterými budete zabíjet mimozemšťani a přeživší na vesmírné stanici Talos I. Krom zbraní se bude moci Morgan Yu naučit 24 humánních a 20 mimozemských sil, které budete moci vylepšovat a přizpůsobovat tak, aby vyhovovaly vaší taktice. Díky tomu nebudou ve hře žádné třídy, nýbrž tři stromy dovedností: Energy, Morph a Telepathy.

V energetickém stromě si budete moci odemknout tři stupně kinetického výbuchu, který dokáže zasáhnout cíl i pět metrů daleko. S inovací kinetického výbuchu pochopitelně získáte větší poškození a zvětší se okruh dosahu.

Se schopností Lift Field (dvě úrovně) ovládnete gravitaci a připravíte na své protivníky past, zatímco elektrostatický výboj (tři úrovně) je vhodný na elektronická zařízení nebo k omráčení robotických cílů. V energetickém stromě si můžete rovněž vylepšit odolnost vůči elektrice nebo ohni.

Druhý strom schopností se zaměřil na maskování. Morgan Yu se bude umět proměnit ve tvar blízkého objektu. S inovací této schopnosti, která má tři úrovně, budete moci napodobovat složitější zařízení (věže, roboty). Součástí toho stromu je také rychlejší regenerace nebo menší poškození při určitých útocích. Zajímavě také zní Phantom Genesis (dvě úrovně). Z této schopnosti vytvoříte fantoma z lidské mrtvoly, který bude bojovat za vás. S inovací Phantom Genesis získáte silnějšího spolubojovníka. Typ je určen náhodně.

Posledním stromem je telepatie. Schopnost Backlash vám na 20 sekund dá štít, který vás bude chránit před nepřátelskými útoky. Pokud se protivník bude snažit přes štít projít, odrazí ho. S vylepšením schopnosti (tři úrovně) dokáže štít blokovat větší počet útoků.

Jako další je v tomto stromě útok psychickým šokem na biologické cíle (tři úrovně), možnost ovládnout biologického nepřítele, který se až na 20 sekund stane vašim parťákem (také tři úrovně), a nechybí ani ovládnutí robotických nepřátel (tři úrovně). I roboti mohou bojovat po vašem boku, a to až 30 sekund.

Aktualizace: Druhé, dnešní video, ukazuje schopnosti v akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama