O Zombies a Blackout z Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka O Zombies a Blackout z Call of Duty: Black Ops 4

O Zombies a Blackout z Call of Duty: Black Ops 4

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dvojice trailerů přibližuje dva nejočekávanější módy.

Reklama

Zítra v šest ráno budou nastartovány servery a všichni příznivci Call of Duty se budou moci pustit do nových bitev v multiplayeru, battle royale módu Blackout a dobrodružství se zombíky v Black Ops 4. Společnosti Activision a Treyarch mají poslední šanci zaujmout hráče a přesvědčit je o předobjednávce. Slouží k tomu dva nové trailery. První představuje Zombies kapitolu Blood of the Dead. Jedná se o remake mapy Mob of the Dead z Black Ops 2, je zasazena na ostrov Alcatraz s ikonickou věznicí.

V Zombies se můžete těšit na hrdiny z předchozích třech dílů Black Ops. Richtofen, Takeo, Dempsy a Nikolai vstoupí do Alcatrazu, kde na ně čeká nové a nebezpečné dobrodružství. Příběh má sledovat také mladou ženu Scarlett Rhodes, jež hledá svého otce. Ten před 15 lety záhadně zmizel. Na cestě plné nebezpečí doprovází odvážnou Scarlett trojice vyděděných. Při hledání se zapletou se starobylou relikvií, která podle všeho může za zombie apokalypsu a dokáže naše hrdiny přenést zpět v čase. Druhá mapa je zasazena na palubu známého Titaniku s temnou magií, jež proměnila členy posádky a další cestující na krvežíznivé nemrtvé. V další kapitole cestujete zpět v čase do římské bitvy v aréně, kde bojujete se zombie tygrem a dalšími strašnými monstry.

Druhý trailer přibližuje battle royale mód Blackout na největší mapě v historii série, spojuje oblíbená místa z minulých dílů, a střetne se na ní až 80 hráčů. V betě si hráči Blackout oblíbili a dle všeho půjde o hlavní část nového Call of Duty. Jen škoda, že tentokrát chybí kampaň pro jednoho hráče.

Call of Duty: Black Ops 4 dorazí 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama