Oba díly Amnesie jsou zdarma na Steamu
Amnesia: A Machine For Pigs Novinka Oba díly Amnesie jsou zdarma na Steamu

Oba díly Amnesie jsou zdarma na Steamu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11
Platformy Windows PC

Když si je včas přidáte do své knihovny, zůstanou vám už napořád.

Reklama

Na Steamu můžete už zase ukořištit nějaké ty hry zdarma. Tentokrát došlo na kolekci Amnesie, konkrétně na hororové tituly Amnesia: The Dark Descent a Amnesia: A Machine for Pigs. Oba tituly jste mohli získat již v lednu díky Humble Bundlu a The Dark Descent bylo možné získat přímo ze Steamu v září 2015, ale jestli jste tyto šanci prošvihli, máte možnost to nyní napravit. Oba tituly jsou přitom k dispozici nejen pro PC (Windows), ale i pro Mac a Linux.

Podmínky získání obou her jsou vcelku tradiční. Stačí se přihlásit na Steamu, zamířit na stránku obchodu Amnesie: The Dark Descent a Amnesie: A Machine for Pigs a u obou kliknout na zelené tlačítko Instalovat hru. Následně se hry objeví ve vaší knihovně, kde již zůstanou a odkud si je budete moci kdykoliv stáhnout. Pro získání tedy není nutné je stahovat už nyní.

S přidáním Amnesií do knihovny raději neváhejte. Akce je jako vždy časově omezená a po jejím skončení budou obě hry zase placené. Zatím však nevíme, jak dlouho budou horory zdarma k dispozici. Upřímně doufám, že to bude víc než 24 hodin, protože pak bychom byli v redakci za blbce, když o něčem takovém z důvodu neplánovaného zdržení informujeme pár minut před skončením akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama