Obaly Batman: Arkham Origins a Blackgate
Batman: Arkham Origins Novinka Obaly Batman: Arkham Origins a Blackgate

Obaly Batman: Arkham Origins a Blackgate

Michal Burian

Michal Burian

30

V jednoduchosti je síla, uvědomil si vydavatelský dům Warner Bros a vytvořil krabičky, které zachycují tvář Batmana.

Reklama

Na stránkách obchodu Amazon se objevily obaly krabiček připravovaných her ze série Batman Arkham, konkrétně z Batman: Arkham Origins a handheldového spion-offu Batman: Arkham Origins Blackgate.

Obal PC verze Batman: Arkham Origins zachycuje tvář Batmana, stejně tak dalších potvrzených padouchů jako Deathstroke, Deadshot, The Penguin, Black Mask a další.

Oproti tomu krabička Batman: Arkham Origins Blackgate ukazuje trochu Gotham City, stejně jako detailnější pohled na výzbroj Batmana v novém titulu.

Batman: Arkham Origins byl odhalen začátkem května letošního roku a půjde o další díl ságy Arkham, který tentokrát restrospektivně zamíří do mládí Batmana a jeho počátků, kdy poprvé potká mnohé známé superpadouchy univerza. Za vývoj stojí studio Warner Bros. Games Montreal, které vystřídalo u kormidla Rocksteady Studios.

Batman: Arkham Origins Blackgate bude zase handheldový spion-off ve stylu 2D plošinovky, ve které se Batman vydá do ostrovní věznice Blackgate, aby potlačil vzpouru a zjistil, co se vlastně stalo. Hra nabídne klasické žánrové složky a mnohé vychytávky z větších titulů včetně gadgetů, detektivního módu a Freeflow soubojů.

Oba tituly vyjdou 25. října letošního roku, Arkham Origins na PC, PS3, Xbox 360 a Wii U, zatímco Origins Blackgate na PSV a 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama