Obchod odhalil BioShock Collection
BioShock Novinka Obchod odhalil BioShock Collection

Obchod odhalil BioShock Collection

Michal Burian

Michal Burian

15

Vyjde koncem listopadu kolekce BioShocku pro PlayStation 4 a Xbox One?

Reklama

Na nepotvrzené zprávy často nedám. Stále více se ale podobné spekulace nakonec potvrdí. To je důvod, proč jsem se vás rozhodl dnes informovat o možném příchodu populární série BioShock na konzole osmé generace. Jihoafrický obchod do svých předobjednávek nahodil dosud neoznámenou kolekci BioShock, která má prý vyjít 27. listopadu ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One.

Obchod Raru v našich končinách pravděpodobně nikdo nezná. Jde ale o stránku, která na začátku tohoto roku odhalila amiibo figurky Greninja, Jigglypuff a Splatoon.

Připomeňme, že na začátku tohoto roku jsme se dozvěděli smutnou zprávu o Irrational Games. Otec série BioShock - Ken Levine - se rozhodl odejít z vývoje velkých her a zmenšit svůj tvůrčí celek na 15 lidí, aby mohli společně pracovat na menších projektech ve spolupráci s Take-Two. Po právu se tak fanoušci BioShocku bojí, jak to s touto značkou bude v budoucnu. Společnost Take-Two se sice začátkem tohoto léta nechala slyšet, že je pro ni BioShock důležitou sérií (prodalo se přes 25 milionů kusů, z toho 11 milionů má na kontě BioShock Infinite).

„BioShock je jednou z našich nejoblíbenějších franšíz. Děkujeme Irrational Games za původní BioShock a BioShock Infinite; právě druhá jmenovaná hra se stala jednou z nejoblíbenějších roku 2013. V rámci našich týmů budeme i nadále pracovat na BioShock universu. Těšíme se na další zážitky ve světě BioShocku."

Pokud se BioShock Collection potvrdí, znamenalo by to, že se Take-Two bude snažit začít novou etapu života střílečky na nové generaci konzolí. Otázkou zůstává, kdo by na novém BioShocku pracoval. Irrational Games na něm údajně měli pracovat, ale koncept jim nevyšel. Že by opět dostali šanci vývojáři z 2K Marin, kteří nám přinesli BioShock 2?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama