Obchody měly přes 32,5 milionů kusů GTA V
GTA 5 Novinka Obchody měly přes 32,5 milionů kusů GTA V

Obchody měly přes 32,5 milionů kusů GTA V

Michal Burian

Michal Burian

18

Finanční zpráva Take-Two prozradila zajímavé detaily. Společnost chystá 10 her pro nové konzole.

Reklama

Vydavatelská společnost Take-Two ve své aktuální finanční zprávě odhalila, že do obchodů po celém světě bylo dodáno přes 32,5 milionů kusů gangsterské akce Grand Theft Auto V od Rockstaru.

Díky tomu dokázala firma v tržbách dosáhnout na 1,86 miliard dolarů, což je obrovský nárůst - minulý rok za stejné období to bylo 415,8 milionů dolarů. Pochlubit se mohli čistým ziskem 578,4 milionů dolarů.

Generální ředitel Strauss Zelnick k tomu řekl, že za úspěšný rok vděčí především silné poptávce po GTA V. Stejně tak se o velké příjmy postaraly i tituly NBA 2K14 a WWE 2K14 a digitální příjmy, zejména z GTA Online - 70 procent hráčů vlastnící GTA V se mělo připojit do multiplayeru. Nakonec se daří i komiksové střílečce Borderlands 2 od Gearboxu - prodat se mělo 8,5 milionů kusů.

Jaká bude budoucnost u Take-Two? Společnost má ve vývoji deset nových titulů pro novou generaci konzolí a rovněž bude i nadále podporovat PS3 a Xbox 360.

4. února vyjde Civilization V: The Complete Edition pro PC. 11. téhož měsíce bude následovat Borderlands 2 & Dishonored Bundle pro PC, PS3 a Xbox 360. Ve stejný den se očekává Elder Scrolls V: Skyrim & BioShock Infinite Bundle (PC, PS3 a X360). 4. března pak kompletní edice XCOM: Enemy Unknown pro PC a taktéž v letošním roce BioShock Infinite: Burial at Sea – Episode 2, Evolve, NBA 2K15 a WWE 2K15.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama