Obě dema Resident Evil 3 již můžete stahovat
Novinka Obě dema Resident Evil 3 již můžete stahovat

Obě dema Resident Evil 3 již můžete stahovat

Martin Pritula

Martin Pritula

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Minimálně na PS4 jsou již obě ukázky k dispozici.

Reklama

UPDATE: Na českém PS Store jsou již obě hratelná dema ke stažení.

--

Původní zpráva z 16.3.2020:

Nedávno Capcom oznámil, že se očekávaný Resident Evil 3 dočká po vzoru svých předchůdců krátce před vydáním demoverze. Nový neoficiální únik tvrdí, že se této hratelné ukázky dočkáme koncem tohoto týdne - konkrétně 20 března. Informace pocházejí od uživatele AestheticGamer1, který již v minulosti mnohokrát poskytl pravdivé informace.

Zatím není jisté, zda se demoverze podívá na všechny platformy, nebo zda bude exkluzivní. Další neznámou informací je to, zda se bude jednat pouze o část příběhové kampaně, nebo jestli se dočkáme i ochutnávky z multiplayerového Resident Evil: Resistance. Jisté ale je, že pokud je tento únik pravdivý, tak se oficiálních informací dočkáme v nejbližších dnech.

Capcom nyní oficiálně potvrdil vydání demoverze. Níže si můžete přečíst vyjádření:

Fanoušci série budou mít již brzy možnost okusit hru Resident Evil 3 díky akční demo verzi, která bude k dispozici ke stažení již tento čtvrtek - od 19. 3. 2020 - na PlayStation 4 (PlayStation Store od 18:00 hod), Xbox One (Microsoft Store již od 05:00 hod) a PC (Steam od 18:00 hod). Hráči v rámci demo verze vstoupí do role legendární hrdinky Jill Valentine a připojí se ke Carlosovi Oliveirovi a členům Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S.) na misi s cílem evakuace civilistů ze zdevastovaného a zamořeného města Raccoon City.

O týden později se dočkáme i otevřené betaverze Resident Evil: Resistance. Ta potrvá od 27. 3. 2020 do 4. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama