Objevily se nepotvrzené informace o Dotě 2
Dota 2 Novinka Objevily se nepotvrzené informace o Dotě 2

Objevily se nepotvrzené informace o Dotě 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Na fanouškovských fórech se objevily tuny údajně pravdivých informací na základě probíhající uzavřené bety.

Reklama

Pokud se dá všem těm informacím věřit, čeká nás několik herních módů. Jednak klasický režim, jenž by měl být shodný s původní Dotou pro WarCraft III, tak i Easy Mode, kde hráči nebudou ztrácet zkušenosti ani zlato v případě smrti. Dále je na seznamu Arena, tedy něco na způsob Free-For-All, a pak ještě Wild Mode s náhodnými hrdiny a skilly.

Nechybí ani Free režim, kde neexistuje žádný cooldown ani hranice many (všechny vlastnosti tedy bude možné libovolně zkoušet), a všechno uzavírá mód Commander, kde se hráč v případě smrti převtělí do jiného hrdiny, ale se stejnými schopnostmi a se stejným levelem, nicméně prohrává ta strana, u níž tato přeměna proběhne častěji.

Zároveň by nás mělo čekat přívětivější uživatelské rozhraní, a změn se údajně dočkalo i kupování nových předmětů, kde lze nastavit, aby se vám předměty kupovaly automaticky na základě toho, kolik zlata zrovna máte.

Dobrou zprávou je, že bychom se měli dočkat všech hrdinů, s nimiž jsme měli tu čest v případě původního módu (autorův favorit je rozhodně elektrizující přízrak Razor), jen s trochu odlišným vzhledem a animacemi. A pokud jde o mapy, v současné době nabízí DotA 2 celých 8 kousků, přičemž ne na všech mapách půjdou všechny módy.

Údajně hra nabízí také in-game obchod podobný tomu v Team Fortress 2 a Portalu 2, a pokud se náhodou bojíte, že jste původní Dotu nehráli a nevíte co a jak, přichystali pro vás tvůrci rozsáhlý tutoriál včetně instruktážních videí.

Ještě se můžeme dočíst, že DotA 2 nabídne plnou podporu pro klany, turnaje a nahrávání různých replay, přičemž je všem těmto aktivitám uživatelské rozhraní dost nakloněno. Vytvoření hry pak probíhá víceméně klasicky - člověk může zvolit, jestli je hra soukromá nebo veřejná, jací hrdinové budou dostupní a kteří ne, a samozřejmě můžete zvolit herní režim. Však to znáte.

To by bylo prozatím všechno, otázka tedy zní. Je to všechno pravda? My bychom tomu moc rádi věřili, každopádně vše poukazuje na letošní GamesCom, kde bychom se snad konečně měli dočkat hratelné ukázky. Na to se rozhodně těšíme, protože všechno, co zatím Valve uvolnilo, jsou 4 artworky hrdinů a dva obrázky, a to nám už dávno nestačí.

thx Overpowered

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama