Obojek na přání, v GTA V si psa vyšňoříte sami
GTA 5 Novinka Obojek na přání, v GTA V si psa vyšňoříte sami

Obojek na přání, v GTA V si psa vyšňoříte sami

Daniel Mazura

Daniel Mazura

86

Červený nebo žlutý. Kožený nebo látkový. Grand Theft Auto V to nechá na vás <strong>+ nové scany</strong>.

Reklama

Japonský časopis Famitsu odhalil zajímavosti ohledně GTA V. Kromě tamního data vydání, které Rockstar naplánoval na 10. října, se v článku objevila spousta dříve neslyšených informací. Kolem a kolem se zdá, že není věci, již by v Rockstaru opomněli zapracovat do jejich nadcházející pecky.

GTA V půjde svými vlastnostmi dokonce tak daleko, že ani váš pes Chop nezůstane ušetřen. Už teď si můžete být jisti jeho ,,modifikovatelností“, takže obojek a ostatní doplňky Franklinovu věrnému příteli vyberete sami. Na psa také bude třeba dávat pozor. Může se totiž stát, že ho nadobro ztratíte. Kromě psů se pak ve hře objeví více než 15 druhů divokých zvířat, které bude možné lovit.

V Rockstaru se zaměřili i na individuality jednotlivých hrdinů. Každá z postav tak bude mít svoji vlastní sadu animací, které ji spolehlivě odliší od ostatních.

V článku byly též potvrzeny potápěčské mise. Vzhledem k dřívějším obrázkům se ale nejedná o nic nového. Stejně potom působí potvrzení vodních skútrů.

Doplňme ještě několik informací, které nedávno zveřejnil jeden z uživatelů Redditu.

Že venkované bydlí v severní části mapy, nikoho nevytrhne. Daleko zajímavěji už však zní 15 – 20 sekund dlouhé nahrávací časy, když se rozhodnete přepnout mezi postavami. Rockstar prý také maže hranici mezi plněním úkolů a volnou zábavou ve hře. Jsou to až dynamické mise, které přímo závisí na čase, lokacích a postavách.

Franklin se pohybuje i na straně zákona. Činy v jeho kůži tudíž působí černobíle. Ve městě i pod vodou pak hráče doprovází spousta ambientních zvuků. Pod mořskou hladinou tak slyšíte dýchání skrze přístroj a v centru zase všudypřítomné klaxony. Za pár dolarů se také svezete vyhlídkovým autobusem.

Na závěr připomeňme, že GTA V u nás vychází 17. září na Xbox 360 a PlayStation 3.

Nové scany

Gameplay trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama