Obrazem: Apokalypsa v Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka Obrazem: Apokalypsa v Battlefieldu 1

Obrazem: Apokalypsa v Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na nové obrázky a trailer z dodatečného balíčku Apocalypse pro Battlefield 1. Už je dostupný pro Premium, za dva týdny pro ostatní.

Reklama

Pět nových multiplayerových map, nové zbraně, vybavení a letouny. To je ve zkratce nejnovější přídavek pro Battlefield 1. Apokalypsa je ale mnohem více. Těšit se můžete na nejděsivější bitvy první světové války, charakterizované vleklými a urputnými boji o území. Zavítáte do krvavých jatek v bahně u Passchendaele, což byl kdysi poklidný belgický venkov, který se proměnil v děsivou změť bahna a krve. Budete si muset proklestit cestu zpustošenou krajinou a hledat ochranu v zákopech a troskách budov.

Dále si užijete střet rakouských a italských oddílů u Caporetta, kde se zapojíte do bojů v zákopech na horském svahu u řeky Soči, kde došlo ke střetu mezi rakousko-uherskými jednotkami a italskou armádou o území u Caporetto. Na mapě River Somme na vás čeká malebná krajina s pšeničnými poli na řece Sommě, jež se pod náporem dělostřelecké palby mění v peklo na zemi.

Zato na exkluzivně leteckých mapách London Calling a Razor’s Edge budete moct zrealizovat svoje fantazie z prostředí stíhacích soubojů. V novém herním režimu Air Assault vám bude umožněno ovládnout nebe a dokonce do soubojů mohou zasáhnout i vzducholodě.

Battlefield 1 Apocalypse také rozšíří váš arzenál o novou vojenskou techniku, zbraně a další výzbroj. Díky protileteckému raketometu bojové třídy Assault mohou pěší vojáci podpořit svoje piloty a vážně ohrozit nepřátelské letouny.

Nemáte ještě Battlefield 1? Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama