Obrazem: Démoni a prostředí DOOMu Eternal
DOOM Eternal Novinka Obrazem: Démoni a prostředí DOOMu Eternal

Obrazem: Démoni a prostředí DOOMu Eternal

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Screenshoty a koncepty lákají na další poctivou řeznickou práci v režii Doom Slayera.

Reklama

Tvůrci DOOMu Eternal ze studia id Software v průběhu nedávné výstavy E3 zveřejnili slušnou nadílku nových obrázků ze hry. Některé najdete ve starších novinkách, většina z nich však našim sítem propadla, a tak je nyní nejvyšší čas to napravit a podělit se nejen o několik screenshotů, ale i o dvojici velmi působivých konceptů, které mohou krásně posloužit jako tapety na plochu (což bude asi tím, že to JSOU tapety na plochu). Všechny tyto materiály jsou koneckonců nyní k dispozici jako na krví potřísněném obnose na stránkách Slayers Clubu.

Screenshoty ukazují zejména různé druhy démonů, s nimiž budeme tentokrát v roli Doom Slayera bojovat. Veteráni původního DOOMu 2 jako obvykle snadno rozpoznají některé potvory, které restart série z roku 2016 nenabídnul, ostatní získají alespoň lepší představu o tom, jaká havěť se nás bude od 22. listopadu 2019, kdy DOOM Eternal vychází, marně snažit zastavit.

Vidět můžeme i působení některých zbraní, včetně nepostradatelné motorové pily, a náhled některých ne až tak pekelných lokací. Oproti tomu koncepty jsou pekelné víc než dost a troufám si říct, že každý fanoušek série nad nimi musí aspoň trochu slintat. Tvůrci očividně moc dobře vědí, co fanoušci očekávají.

Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama