Obří vesmírná loď v Black Ops 3 láká na nové Call of Duty
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Obří vesmírná loď v Black Ops 3 láká na nové Call of Duty

Obří vesmírná loď v Black Ops 3 láká na nové Call of Duty

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

24

Na mapě Nuk3town se po dohrání zápasu více hráčů objeví obří vesmírná loď a logo neznámé frakce.

Reklama

Hype související s letošním Call of Duty začíná pomalu nabírat na obrátkách. Po několika „omylech“, při kterých došlo k vyzrazení názvu Infinite Warfare a oznámení remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare, konečně přichází první oficiální teaser.

Treyarch včera oznámil, že během víkendu spustí speciální playlist Nuk3town 24/7. To by nebylo nic tak zajímavého, kdyby samotná mapa nelákala na nadcházející Call of Duty. Po dohrání hry se vám na mapě Nuk3town spustí klasická krátká cutscéna, kdy dojde k destrukci mapy. Kromě samotné destrukce nyní cut-scéna obsahuje také obří vesmírnou loď plující po obloze. Na úplný závěr se také objeví neznámé logo s lebkou v pozadí.

Oficiální představení hry má přijít v úterý 3. května. Do té doby čekejme další možné teasery. Co se týče samotné hry a jejího zasazení do vzdálené budoucnosti a pravděpodobně i mimo naši planetu, netěší se prozatím Infinite Warfare velké oblibě, spíše naopak. Pochybuji navíc, že se něco změní po představení hry.

Activision si již stejně proti sobě poštval hodně lidí kvůli remasteru Call of Duty 4. Zatímco původní hra obsahovala v základu 16 map, ke kterým následně přibyly čtyři zdarma, nová verze pro současné konzole nabídne pouze deset.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama