Obrovský patch do Elder Scrolls Online
Novinka Obrovský patch do Elder Scrolls Online

Obrovský patch do Elder Scrolls Online

Michal Burian

Michal Burian

8

Připravuje hru na "buy to play" model a přidává řadu nových systémů.

Reklama

Masivně multiplayerové RPG Elder Scrolls Online se připravuje na velké změny. Nejnovější patch s pořadovým číslem šest, který je navíc největší - 20 GB - přidává do hry věci pro "buy to play" model a rovněž přináší řadu nových systémů.

17. března letošního roku dojde k aktualizaci všech stávajících účtů ve verzích pro PC a Mac na Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Hráči se budou muset přihlásit a aktualizovat svého klienta. Tamriel Unlimited bude buy-to-play a obsahovat všechny aktualizace a dodatečný obsah z původní hry.

9. června potom vyjdou konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Ty také nebudou vyžadovat měsíční poplatky, ale budete muset mít PS Plus, respektive Xbox Gold.

Buy-to-play model znamená, že si koupíte hru a již nebudete muset platit měsíční poplatky.

Devátý patch dále obsahuje nový justice systém s možností krást a vraždit. Pokud se vydáte touto cestou, je dost pravděpodobné, že se dostanete na seznam hledaných osob a bude na vás vypsaná odměna. Rovněž došlo k vylepšení animací, nový collections systém a přidán byl i zatím skrytý Crown Store, který bude zpřístupněn zároveň se spuštěním Tamriel Unlimited edice - 17. března 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama