Obsah The Division 2 doplní tři nové epizody uplně zdarma
The Division 2 Novinka Obsah The Division 2 doplní tři nové epizody uplně zdarma

Obsah The Division 2 doplní tři nové epizody uplně zdarma

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Navíc pro ty z vás, kdo si touží hru teprve vyzkoušet, čeká víkend hraní zdarma

Reklama

Boje ve Washingtonu D.C. jsou již několik měsíců v plném proudu ve hře The Division 2 a ta má být v příštím roce obohacena o tři nové epizody, které značně zvětší celé bojiště, naprosto zdarma. Zavedou nás do nových arén a lokací, představí nám originální módy, odměny, Specializace a exotické zbraně a vybavení. Pojďme se na ně tedy podívat.

První epizoda nese jméno Předměstí a jak už název napovídá, vezme Agenty poprvé na výlet mimo kulisy hlavního města. Hráč dostane možnost prozkoumat okolní prostory a lesy při lovu na presidenta Ellise a vůdce místních psanců. V těchto prostorách se také nachází Washingtonská Národní ZOO, ve které se Agenti budou muset probojovat skrze 11 různých biomů. V této epizodě budou také představeny Expedice, které prověří hráče v kooperativních misích každý týden. První epizoda vychází v červenci 2019 a pro všechny majitele Year 1 Pass edice bude k dispozici o týden dříve před všemi ostatními.

Druhá epizoda s názvem Pentagon: Poslední Pevnost je naplánovaná na podzim roku 2019. Agenti se budou muset vypořádat se zvýšenou aktivitou Black Tusku a dokončit tři nové hlavní mise v jedné z nejikoničtějších budov USA. Ke všemu nejtěžší mise Operation Dark Hours získá společnost ve formě nového raidu pro 8 hráčů. Tentokrát se hráči vypraví do vzdálené továrny, aby zde čelili frakci True Sons.

Poslední ohlášenou epizodou je Brooklyn: Návrat Domů. Zde se vrátíme zpět do míst kde to vše začalo, do New York City, abychom čelili novým výzvám na Coney Islandu. Zde se nepřátelé snaží znovu vypustit známý smrtící virus, čemu, jak už jistě tušíte, musíme za každou cenu zabránit. Zpátky do New Yorku s The Division 2 se podíváme nejdříve na začátku roku 2020.

Dobrou zprávu však měli vývojáři i pro ty z nás, kteří The Division 2 stále nevlastní. Brzy nás totiž čeká víkend, během kterého si můžete tuto multiplayerovou hru zahrát naprosto zdarma. Zaškrtněte si proto v kalendáři prodloužený víkend od čtvrtka 13. června až do neděle 16. června, a to na všech dostupných platformách. Bude to perfektní možnost vyzkoušet si na vlastní kůži, jestli vám má The Division 2 co nabídnout. A pokud se následně rozhodnete hru koupit, nejenže nepřijdete o váš herní progres, zároveň můžete ušetřit celých 40 % a to až do 24. června.

The Division 2 je k dispozici na Xbox One, PlayStation 4 a PC. V budoucnosti si jej budete moci zahrát i skrze Google stremovací službu Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama